Goedgebakken

Unieke, heerlijke bruidstaarten, themataarten en ander gebak

Bruidstaarten: naar wens gemaakt, mooi en lekker!

Op zo'n speciale dag mag een lekkere, bijzondere bruidstaart niet ontbreken. Goedgebakken maakt voor jullie de bruidstaart van jullie dromen!

In het eerste, vrijblijvende gesprek bespreken we jullie wensen en ideeën. Dit kan aan de hand van door jullie meegebrachte foto's, plaatjes, stoffen etc. of wij komen met ideeën naar aanleiding van jullie wensen. Natuurlijk kunnen jullie ook bruidsstaartspecials doorkijken tijdens deze bijeenkomst, om een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is. 

De prijs van een bruidstaart is afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de decoratie. Goedgebakken maakt al bruidstaarten vanaf € 4,75 per persoon.

Na het eerste gesprek ontvangen jullie een offerte. Deze offerte kan natuurlijk nog aangepast worden door dingen toe te voegen, te veranderen of weg te laten. Als jullie akkoord gaan met de offerte volgt er een bruidsproeverij (indien gewenst, niet verplicht). Tijdens deze proeverij kunnen jullie een keuze maken uit diverse smaken cake en vullingen. Een bruidsproeverij is gratis bij een bruidstaart vanaf € 150,00 (bij kleinere bruidstaarten wordt er € 25,00 in rekening gebracht voor een proeverij). Op deze manier stellen jullie je eigen unieke bruidstaart samen. Tevens bespreken we de details van de bruidstaart en de aflevering. 

Onder het kopje 'Afspraken' op deze website staat informatie over de betaling en aflevering van bruidstaarten.

In deze fotogalerij vindt u voorbeelden van bruidstaarten gemaakt door Goedgebakken. 

Als u op een foto klikt, wordt deze vergroot weergegeven.