Goedgebakken

Unieke, heerlijke bruidstaarten, themataarten en ander gebak


                        Goedgebakken en ik......

foto

Welkom op de website van Goedgebakken! 

Ik bak al sinds mijn tienerjaren. Het begon met af en toe een cake of verjaardagstaart, maar het bakvirus werd door de jaren heen steeds sterker. De afgelopen jaren heb ik verschillende workshops en cursussen op het gebied van patisserie en taartdecoratie gevolgd. Ik vind het erg leuk om nieuwe technieken, gebaksoorten en decoratiemogelijkheden te leren en toe te passen. Dit alles heeft geleid tot het opzetten van deze website en het bakken op bestelling (ik kan immers niet alles zelf opeten...alhoewel mijn gezin daar minder last van heeft...). 

Nog steeds volg ik met regelmaat workshops en cursussen om mijn kennis van moderne technieken uit te breiden en te verfijnen ( en ook omdat ik het gewoon erg leuk vind!).

Zoals eerder vermeld op deze website werk ik met kwaliteitsproducten, -ingrediënten en -materialen. Alle vullingen en cakes zijn gemaakt zonder kant- en klare mixen, hierdoor is het aanpassen van recepten aan de wens van de klant vaak mogelijk. 

Er gaat veel tijd zitten in het ontwerpen, uitwerken en maken van unieke taarten en gebak en daardoor kun je de prijzen niet vergelijken met 'standaardgebak'. Voordeel is dat u uw taart geheel naar eigen wens kunt laten maken!

Het geeft mij veel voldoening als een taart of ander gebak geheel volgens de wens van de klant gemaakt en afgeleverd wordt. Dat betekent dat er rekening gehouden wordt met dieetwensen of andere wensen van de klant (glutenvrij, thema's, hoeveelheden etc.). Het eerste gesprek met bijvoorbeeld een bruidspaar is dan ook heel belangrijk om alle wensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Ik geniet naast het bakken veel van mijn  gezin met drie opgroeiende kinderen. Mijn man is een fervent moestuin- tuinier en bijenhouder, hierdoor kan ik vers, seizoensgebonden fruit, honing en eigengemaakte jam en sap gebruiken in mijn gebak. 

Wanneer u vragen of opmerkingen hebt, hoor ik dat graag. U kunt mij telefonisch bereiken of het contactformulier invullen.

 Ik vind het leuk om te horen of het gebak in de smaak valt en ook of ik nog dingen kan verbeteren. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste creaties, technieken en ontwikkelingen van Goedgebakken dan kan dat door de Facebookpagina te volgen. De Facebook ' vind- ik- leuk-knop' vindt u aan de rechterkant van deze websitepagina.

Hartelijke groet, Judith Bouma

Goedgebakken