Goedgebakken

Unieke, heerlijke bruidstaarten en luxe taarten!

Privacyverklaring en het gebruik van cookies

 

Gebruik van uw gegevens

Bij het gebruik van het contactformulier op deze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Zo vragen wij bij het versturen van uw vraag of bestelling om enkele persoonsgegevens, zodat we uw vraag of bestelling kunnen beantwoorden en verwerken. Wij verwerken van u de volgende gegevens 

  •  e-mailadres;
  • telefoonnummer;

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  •  om contact op te nemen over een bestelling;
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via de website;
  • in het geval van een te bezorgen bestelling wordt het bezorgadres gevraagd (niet via de website, maar via een persoonlijke mail)

Bewaartermijnen: Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren en/of uw vraag te beantwoorden.

Beveiliging: Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen. Goedgebakken heeft een SSL- certificaat (een https- verbinding). Een https- verbinding is een versleutelde verbinding waarmee websitegebruikers gegevens versleuteld naar de website-eigenaar sturen.

Verstrekking aan derden: Goedgebakken verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

 Cookies: Goedgebakken hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de website. Om deze reden maakt Goedgebakken gebruik van cookies.

Bij gebruik van onze website geeft u toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in deze privacy- en cookieverklaring. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Wij maken gebruik van de volgende applicaties: Google Analytics en Google search console Goedgebakken gebruikt deze cookies voor de volgende doeleinden:

  • het genereren van algemene statistieken en het verkrijgen van inzage in hoe onze website wordt gebruikt door de bezoekers
  • het optimaliseren van de website

Goedgebakken heeft geen controle over wat de aanbieder van bovenstaande applicaties zelf met de cookies doen. Voor meer informatie over deze aanbieders en hoe zij met cookies omgaan, bekijkt u de privacy verklaringen van deze partijen.

 Autoriteit Persoonsgegevens: Natuurlijk helpt Goedgebakken u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens: Als u vragen heeft over uw privacy en deze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door contact op te nemen met Goedgebakken: Judith Bouma, Plantage 108, 8212VH te Lelystad tel: 0320 228637 of via email goedgebakken01@gmail.com